Akzo Nobel Car Refinishes AB

  • Location: G05:08

Description

Skapa kompetens tillsammans!
Sikkens grundades av målaren Wiert Willem Sikkens år 1792, ett sekel före första fordonet presenterades, och har alltid varit i förgrunden för den tekniska utvecklingen.

Sikkens är ett av världens ledande varumärken för fordonsreparationslackering. Används i över ett hundra länder, har dedikerade innovations- och utvecklingslaboratorier och utbildningscenters där tusentals lackarare har utbildats.

Under åren har vi fått en oöverträffad förståelse för skadereparationsbranschen, så att vår kunskap och kompetens alltid anpassas till marknadens ständigt föränderliga krav och behov.

Som en del av AkzoNobel, en av världens ledande tillverkare av färg för fordonslackering, är tillväxten i våra kunders verksamhet ett kärnverksamhetsfokus och knyter direkt an till Sikkens positioneringsuttalande ”Creating Together”.

address details
Akzo Nobel Car Refinishes AB
Box 224
135 27 Tyresö
SVERIGE
telephone
+46 8 50304100

The Auto Trade Fair 2020 is arranged by FVU (The Association of Garage Equipment Suppliers) and SBF (Association of Swedish Car Parts Wholesalers ) in collaboration with MRF (The Swedish National Association for Motor Trades & Repairs), MAF (The Swedish Motor Trade Employers’ Association) and SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening).