HBA Fordonsteknik AB

  • Location: E04:21

Description

HBA är familjeföretaget med över 30-års branscherfarenhet. Kortfattat är vi en grupp engagerade el- och ljusnördrar som brinner för att lysa upp våra kunders arbetsdag. Vi har briljanta idéer för framtiden och kunder i världsklass.
Elektrifieringen kommer att erbjuda massor med möjligheter för att leva livet som vi vill. Det gäller även transporter. Precis som LED skapade en helt ny värld efter halogen, kommer elfordon att ta fart i framtiden.
HBA har sökt högt och lågt för att hitta briljanta idéer för bättre elsystem. Visst känns det bra att samarbeta med någon som tänkt i förväg? Med HBA som partner kan du koppla av när du vill veta mer om el och belysning.
Men vänta inte för långe, för framtiden är här redan imorgon. Så ta kontakt med HBA – vi har briljanta idéer som passar just dig.
HBA. Din lysande partner.

address details
HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
SVERIGE
email
info@hba.nu
telephone
+46 8 880900
Follow the exhibitor on

Product news

The Auto Trade Fair 2020 is arranged by FVU (The Association of Garage Equipment Suppliers) and SBF (Association of Swedish Car Parts Wholesalers ) in collaboration with MRF (The Swedish National Association for Motor Trades & Repairs), MAF (The Swedish Motor Trade Employers’ Association) and SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening).