Constant Clean AB

  • Location: D03:26, E500:01

Description

Constant Clean är en av tyngsta aktörerna på den svenska och nordiska biltvättmarknaden, med över 30 års historia. Sen start har vi hållit fast vid ett arbetssätt där en familjär organisation med fokus på personligt bemötande skapar bra affärer. Vi ser helst våra kunder som partners i långsiktiga samarbeten med gemensamma mål. Vi vill göra det möjligt för kunderna att bedriva lönsam och problemfri drift av sina biltvätt- och bilvårdsanläggningar, samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö genom att projektera och bygga bilvårdsanläggningar med allt effektivare vattenrening. Ett av målen är att öka antalet tvättade bilar på godkända anläggningar istället för på gator och i naturen, här är vi en del av Hållbar biltvätt, ett branschinitiativ som drivs av Svensk Bensinhandel.
Constant Cleans verksamhet består av projektering, försäljning, finansiering, montering och service av biltvätt- och bilvårdsanläggningar. Vi har nära samarbeten med internationella partners som Christ, en av världens ledande tillverkare av biltvättanläggningar; kringutrustningsspecialisten Mosmatic samt giganten inom bilkem, Turtle Wax. Constant Clean har idag ett 60-tal anställda med lokal representation över hela Sverige.

address details
Constant Clean AB
Kvarnbergsvägen 23
141 45 Huddinge
SVERIGE
telephone
+46 8 55640870

Products

Environment

Environment

Petrol stations

Petrol stations

The Auto Trade Fair 2020 is arranged by FVU (The Association of Garage Equipment Suppliers) and SBF (Association of Swedish Car Parts Wholesalers ) in collaboration with MRF (The Swedish National Association for Motor Trades & Repairs), MAF (The Swedish Motor Trade Employers’ Association) and SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening).